Haalaustyöt ja muut kuljetuspalvelut luotettavasti Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

MK-Kuljetus Oy on monipuolisesti sekä yksityis- että yritysasiakkaita palveleva kuljetusliike. Teemme muun muassa haalaustyöt sekä laitekuljetukset asennuksineen pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella.

 

Ydinosaamistamme ovat täyden palvelun laitekuljetukset, joihin voivat kuulua asiakkaan pyynnöstä myös laitteiden asennustyöt.

Lisäksi hoidamme haastaviakin haalauksia, eli vaativia kuljetuksia hankalista tai ahtaista paikoista.

 

Monipuolisen kalustomme ansiosta toteutamme ongelmitta suuret ja pienet kuljetukset erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Kuljetus- ja asennuspalvelut

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kopiokoneiden- ja tulostimien kuljetukset ja asennukset
  • kassakaappikuljetukset ja -asennukset
  • ATK-järjestelmien siirrot
  • hissikoneistojen haalaustyöt
  • laitekuljetukset (esim. sairaalalaitteet, kylmäkoneet, varaajat jne.)
  • porraskuljetukset (1000 kg asti)
  • rahtikuljetukset (20–120 m³ asti).

Kysy rohkeasti lisää palveluista!

Arvokkaatkin laitteet turvallisesti perille

Olemme erikoistuneet muiden kuljetusten ohella laitekuljetuksiin sekä niihin liittyviin asennuksiin. Pitkä kokemuksemme laitekuljetuksista korostuu etenkin vaativissa ATK-järjestelmien ja suurtietokoneiden siirroissa – hoidamme nämäkin työt varmalla ammattitaidolla.

 

Kuljetamme ja asennamme myös esimerkiksi monitoimilaitteet, ja lisäksi teemme pitkällä kokemuksella kassakaappikuljetuksia ja -asennuksia sekä esimerkiksi hissikoneistojen haalaustöitä.

 

Vaikka kuljetuskohde olisi hankala tai noutopaikka tai määränpää erityisen vaativa, hoidamme homman turvallisesti. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi vankkaa osaamista vaativat laitteiden porraskuljetukset, johon meillä on laaja kone- ja laitevalikoima sekä vahva osaaminen.